Cistella de la compra

Instruccions al cuiner (Tenzo Kyokun)

Autor Eihei Dogen

Editorial JOSE J. DE OLAÑETA, EDITOR

Instruccions al cuiner (Tenzo Kyokun)
-5% dte.    10,00€
9,50€
Estalvia 0,50€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial JOSE J. DE OLAÑETA, EDITOR
  • ISBN13 9788497166850
  • ISBN10 849716685X
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 160
  • Col.lecció PETITS LLIBRES SAVIESA #
  • Any Edició 2010
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Orientalisme

Instruccions al cuiner (Tenzo Kyokun)

Autor Eihei Dogen

Editorial JOSE J. DE OLAÑETA, EDITOR

-5% dte.    10,00€
9,50€
Estalvia 0,50€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

El gran mestre Zen Dogén Zenjí estableix en aquest llibre —un clàssic del Zen— una ensenyança clau d’abast universal: qualsevol activitat, per humil o ingrata que sigui, si es realitza amb l’esperit correcte, pot ser una via cap a la il·luminació.

Dogén Zenjí (1200-1253) fou el fundador de l’escola Soto del budisme Zen —la branca més important del Zen japonès—, que va portar de la Xina després d’un viatge d’uns quants anys a aquest país emprès amb la finalitat de trobar les pures arrels del budisme que, al seu parer, s’havien perdut al Japó. El gran mestre Dogén és autor d’una considerable obra escrita, l’exemple més important de la qual és el gran compendi del Shobogenzo (“Tresor de l’Ull del Vertader Dharma”). Les Instruccions al Cuinerformen part del Shobogenzo i es consideren una obra clau del Zen. Dogén ens ensenya en aquest llibre que no hi ha un treball indigne, sinó una manera indigna de realitzar el treball: no és més respectable i venerable el qui es passa més temps resant que aquell que fa el que ha de fer, és a dir, que la vida quotidiana en una simple cuina és l’exercici de la mateixa Via de Buda si es fa amb esperit alegre, esperit respectuós i esperit gran.

Seccions

Orientalisme

Més llibres de Eihei Dogen