Cistella de la compra

De la tierra al plato. La cocina de mercado de Joaquín Koerper en Mas Passamaner

Editorial RBA LIBROS

De la tierra al plato. La cocina de mercado de Joaquín Koerper en Mas Passamaner
-5% dte.    42,00€
39,90€
Estalvia 2,10€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial RBA LIBROS
  • ISBN13 9788498672251
  • ISBN10 8498672252
  • Tipus Llibre

Seccions

Gastronomia

De la tierra al plato. La cocina de mercado de Joaquín Koerper en Mas Passamaner

Editorial RBA LIBROS

-5% dte.    42,00€
39,90€
Estalvia 2,10€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

El prestigioso cocinero Joaquín Koerper, cuya cocina ha sido premiada con varias estrellas Michelin, nos
ofrece en este libro un compendio de sus mejores recetas. Se trata de una selección de propuestas para elaborar
primeros platos, segundos y postres siguiendo la técnica impecable del cocinero alemán.

Seccions

Gastronomia