L'antropologia de l'alimentació
Editorial UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA
-5% dte. 9,90€
9,41€
Estalvia 0,50€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA
- ISBN13 9788497885997
- ISBN10 8497885996
- Tipus Llibre
- Pàgines 96
- Col.lecció Vull Saber
- Any Edició 2007
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Seccions
Antropologia. Temes GeneralsL'antropologia de l'alimentació
Editorial UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA
-5% dte. 9,90€
9,41€
Estalvia 0,50€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
A banda de les calories, els hidrats de carboni o els productes dietètics, els factors culturals i socials també influeixen en l'alimentació. Quina influència tenen, per exemple, la història o el clima en el que mengem? Aquest llibre analitza l'alimentació des de l'original mirada de les ciències socials.
Seccions
Antropologia. Temes GeneralsMés llibres de Alícia Guidonet
19,00€
20,00€
Consulti disponibilitat