On food and cooking:An Encyclopedia of kitchen science,history and culture
Editorial ARNOLD/HODDER & STOUGHTON
-5% dte. 62,74€
59,61€
Estalvia 3,14€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial ARNOLD/HODDER & STOUGHTON
- ISBN13 9780340831496
- ISBN10 0340831499
- Tipus Llibre
On food and cooking:An Encyclopedia of kitchen science,history and culture
Editorial ARNOLD/HODDER & STOUGHTON
-5% dte. 62,74€
59,61€
Estalvia 3,14€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Més llibres de Harold McGee
35,05€
36,90€
Consulti disponibilitat
37,91€
39,90€
Consulti disponibilitat
42,65€
44,90€
Consulti disponibilitat
44,65€
47,00€
Consulti disponibilitat