El chocolate
Editorial REDITAR LIBROS S.L
-5% dte. 9,00€
8,55€
Estalvia 0,45€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial REDITAR LIBROS S.L
- ISBN13 9788496449060
- ISBN10 8496449068
- Tipus Llibre
- Col.lecció ARQUITECTURA
- Any Edició 2005
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Seccions
GastronomiaEl chocolate
Editorial REDITAR LIBROS S.L
-5% dte. 9,00€
8,55€
Estalvia 0,45€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Morder un trocito de chocolate nos remonta a sabores de la infancia. ¿Y dejar fundir una trufa bajo la lengua? ¿O empezar con delicadeza un huevo de Pascua, saborear un trozo de fondant?...
¡Cada uno tiene su placer de chocolate!
Con el Chocolate, déjese llevar a las delicias del chocolate negro y del chocolate con leche, del guirlache y de los huevos de Pascua, así como a las combinaciones entre chocolate y vino, oporto, coñac, té o café. Y deleite sus papilas con veinte deliciosas recetas, tesoros de los mejores chocolateros.
Seccions
GastronomiaMés llibres de Gilles Brochard, León Ostrov
4,66€
4,91€
Consulti disponibilitat
6,65€
7,00€
Consulti disponibilitat