La cuina de la Barceloneta
Editorial COLUMNA
Espanya peninsular
- Editorial COLUMNA
- ISBN13 9788466404068
- ISBN10 8466404066
- Tipus Llibre
- Pàgines 200
- Col.lecció COL.LECCIO CUINA
- Any Edició 2004
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Seccions
GastronomiaLa cuina de la Barceloneta
Editorial COLUMNA
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Marquès Adelantado, Joaquim
Quim Marqués (Barcelona,1964) és fill, nét i besnét de cuiners. Estudiant de l'Escola de Cuina i Hosteleria de Barcelona, va aprendre l'ofici de cuiner a restaurants com El Racó d'en Freixa, El Bulli, La Cuisine des Anges o Casa Fermín. Va exercir de cap de cuina al Restaurant Nostromo i al desaparegut Lola.Finalista espanyol del campionat Bocuse d'Or, va arribar a la final mundial del Pierre Taitinger. Actualment regenta amb la seva família el restaurant El Suquet de l'Almirall, situat a l'emblemàtic barri de la Barceloneta. És coautor de Recetas para enamorar, seducir y amar i ha escrit també Qué comemos hoy (Ed. Belacqua), a més de ser col·laborador del programa de COM Ràdio "De boca en boca".Està casat i té dues filles.
La Barceloneta és patrimoni dels barcelonins i de tots els catalans. El seu nom ens evoca sempre bons moments, ja sigui contemplant el mar, ja sigui al voltant d?una taula assaborint un peix suculent o un bon arròs. En aquest llibre hi trobareu des d?un