Cistella de la compra

Les cuineres de Sils

Autor AA. VV.

Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA

Les cuineres de Sils
-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
  • ISBN13 9788482644103
  • ISBN10 8482644106
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 242
  • Any Edició 2002
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Gastronomia

Les cuineres de Sils

Autor AA. VV.

Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA

-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Ja fa anys que el col·lectiu "La cuina a Sils", constituït originàriament per les populars àvies de Sils (de les divuit inicials han passat a la norantena actual), treballa per recuperar i preservar el patrimoni gastronòmic de Sils i, en general, de tota la comarca de la Selva. El resultat d¿aquest esforç és Les cuineres de Sils, un llibre que vol deixar constància dels menjars i de tota una manera de fer tradicional de la cuina de casa nostra.
Les cuineres de Sils aporta un munt de consells pràctics i una àmplia mostra de la gastronomia popular que es tradueix en més d¿un centenar de receptes que van des del bacallà amb panses i pinyons fins al xai amb castanyes, passant per completíssims plats únics i unes delicioses postres.
Unes receptes tan senzilles com saboroses que, generació rere generació, han inspirat molts bons àpats.

Seccions

Gastronomia

Més llibres de AA. VV.