Evaluación de la carne en la cadena de producción
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 39,00€
37,05€
Estalvia 1,95€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
- ISBN13 9788420009940
- ISBN10 8420009946
- Tipus Llibre
- Pàgines 346
- Any Edició 2002
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Seccions
Nutrició-alimentacióEvaluación de la carne en la cadena de producción
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 39,00€
37,05€
Estalvia 1,95€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular