Expertes llibreteres
Assessorament personal
Elaboraciones y productos culinarios
26,00€ -5% dte.
24,70€
Estalvia 1,30€
- Editorial SINTESIS
- ISBN13 9788497560023
- ISBN10 8497560027
- Tipus Llibre
- Pàgines 160
- Any Edició 2002
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Elaboraciones y productos culinarios
-5% dte. 26,00€
24,70€
Estalvia 1,30€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Rep-lo en 24 hores
-5% dto en tots els llibres
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!
Vine i deixa't sorprendre!
Detalls del llibre
Este libro presenta un análisis de las distintas elaboraciones culinarias y describe sus procesos de ejecución. Asimismo, en sus unidades didácticas se exponen las pautas, los ejemplos y las tendencias fundamentales para la preparación y presentación de diferentes tipos de platos de cocina regional, nacional, internacional y creativa. La variedad de actividades y prácticas que se proponen son de especial interés tanto para los alumnos como para el personal docente de los ciclos formativos de restauración.
- Editorial SINTESIS
- ISBN13 9788497560023
- ISBN10 8497560027
- Tipus Llibre
- Pàgines 160
- Any Edició 2002
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Més llibres de AA. VV.
23,71€
24,96€
Disponibilitat Normal 7 dies
34,20€
36,00€
Disponibilitat Normal 7 dies
34,20€
36,00€
Disponibilitat Normal 7 dies