La Cocina de autor : secretos y recetas de los mejores artistas de los fogones
Editorial EDICIONES B.
-5% dte. 30,00€
28,50€
Estalvia 1,50€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDICIONES B.
- ISBN13 9788466607889
- ISBN10 8466607889
- Tipus Llibre
- Pàgines 151
- Col.lecció Carvalho gastronómico
- Any Edició 2002
- Idioma Castellà
- Encuadernació Tela
Seccions
GastronomiaLa Cocina de autor : secretos y recetas de los mejores artistas de los fogones
Editorial EDICIONES B.
-5% dte. 30,00€
28,50€
Estalvia 1,50€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Secretos y recetas de los mejores artistas de los fogones. Los grandes creadores de la cocina española: Ferran Adriá, Juan Mari Arzak,.Jaume Bargués, Martín Berasategui, Iñaki Camba, Isidre Jirones, Toñi Viente, Pedro Larrumbe, las hermanas Reixach, Carme Ruscadella, Pedro Subijana y hasta un total de 75 cocineros con sus respectivas recetas inéditas.
Seccions
GastronomiaMés llibres de Manuel Vázquez Montalbán
41,80€
44,00€
Consulti disponibilitat