Cistella de la compra

The Science of cooking

Autor Peter Barham

Editorial SPRINGER VERLAG

The Science of cooking
-5% dte.    36,35€
34,53€
Estalvia 1,82€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial SPRINGER VERLAG
  • ISBN13 9783540674665
  • ISBN10 3540674667
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 244
  • Any Edició 2001
  • Idioma Anglès
  • Encuadernació Tela

The Science of cooking

Autor Peter Barham

Editorial SPRINGER VERLAG

-5% dte.    36,35€
34,53€
Estalvia 1,82€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

"A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. Food preparation and cookery involve many processes which are well described by the physical sciences. Understanding the chemistry and physics of cooking should lead to improvements in performance in the kitchen. For those of us who wish to know why certain recipes work and perhaps more importantly why others fail, appreciating the underlying physical processes will inevitably help in unravelling the mysteries of the "art" of good cooking."--BOOK JACKET.

Més llibres de Peter Barham