Cistella de la compra

Nacimiento y desintegración del cubismo: Apollinaire y Picasso

Autor Tomás Llorens Serra

Editorial EUNSA (EDICIONES UNIVERSIDAD DE NAVARRA)

Nacimiento y desintegración del cubismo: Apollinaire y Picasso
-5% dte.    7,22€
6,86€
Estalvia 0,36€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EUNSA (EDICIONES UNIVERSIDAD DE NAVARRA)
  • ISBN13 9788431318536
  • ISBN10 8431318538
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 104
  • Col.lecció CATEDRA FELIX HUARTE
  • Any Edició 2001
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Nacimiento y desintegración del cubismo: Apollinaire y Picasso

Autor Tomás Llorens Serra

Editorial EUNSA (EDICIONES UNIVERSIDAD DE NAVARRA)

-5% dte.    7,22€
6,86€
Estalvia 0,36€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

La cocina marroquí, apreciada en todo el mundo, suscita actualmente un entusiasmo bien particular. La cocina de Marruecos es un arte basado en la utilización de verduras y hortalizas, de frutos sectos, así como de perfumes ricos que confieren a la cocina toda su riqueza y su particularidad.

Més llibres de Tomás Llorens Serra