Cistella de la compra

Tractaments d'aigua residual a la indústria alimentària.

Autor Consol Mas Vello / Santamaria Mercè Raventós

Editorial EDICIONS UPC

Tractaments d'aigua residual a la indústria alimentària.
-5% dte.    5,86€
5,56€
Estalvia 0,29€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONS UPC
  • ISBN13 9788483013113
  • ISBN10 8483013118
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 87
  • Col.lecció Aula politécnica
  • Any Edició 1999
  • Encuadernació Rústica

Tractaments d'aigua residual a la indústria alimentària.

Autor Consol Mas Vello / Santamaria Mercè Raventós

Editorial EDICIONS UPC

-5% dte.    5,86€
5,56€
Estalvia 0,29€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

La indústria alimentària consumeix una part important dels recursos hídrics, que cada dia són més escassos i valorats.
Les aigües residuals dels processos productius han de ser tractades degudament per adequar-les a les exigències de l’entorn i a les limitacions que la legislació determina. Els conceptes principals es defineixen al primer capítol. A continuació es descriuen els processos de tractament d’aigua més importants. Com és lògic, molts d’aquests processos de tractament no són exclusius de les indústries alimentàries, sinó que són comuns al tractament d’aigües per a qualsevol indústria.
El tercer capítol fa èmfasi especialment en les característiques diferenciadores de les indústries alimentàries i també se¿n detallen amb més profunditat algunes de les més importants.
Al quart capítol s’introdueixen els detalls del dimensionament de les instal•lacions de tractament més importants, a fi de completar la descripció dels tractaments feta al capítol anterior amb unes orientacions que permetin al tècnic no sols conèixer els processos i les instal•lacions sinó també desenvolupar projectes de disseny.
Finalment, es fa una descripció de les tendències actuals en els tractaments d’aigua a les indústries alimentàries, les quals són molt marcades per les exigències de qualitat dels productes i per les exigències mediambientals de l’entorn.

Més llibres de Santamaria Mercè Raventós