Cistella de la compra

The invention of the restaurant (Paris and the modern gastronomic culture)

Autor Rebecca L. Spang

Editorial HARVARD UNIVERSITY PRESS

The invention of the restaurant (Paris and the modern gastronomic culture)
-5% dte.    44,60€
42,37€
Estalvia 2,23€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial HARVARD UNIVERSITY PRESS
  • ISBN13 9780674000643
  • ISBN10 0674000641
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 325
  • Any Edició 2000
  • Encuadernació Tela

The invention of the restaurant (Paris and the modern gastronomic culture)

Autor Rebecca L. Spang

Editorial HARVARD UNIVERSITY PRESS

-5% dte.    44,60€
42,37€
Estalvia 2,23€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre