Expertes llibreteres
Assessorament personal
Teoría del catering
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 76,00€
72,20€
Estalvia 3,80€
- Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
- ISBN13 9788420009063
- ISBN10 8420009067
- Tipus Llibre
- Pàgines 552
- Any Edició 2000
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Seccions
Gestió TurísticaTeoría del catering
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 76,00€
72,20€
Estalvia 3,80€
No disponible en línia,
però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!
Vine i deixa't sorprendre!
Detalls del llibre
Parte I. La industria del catering. Introducción a la industria del catering. Alimentos y sociedad. Influencias de las culturas étnicas. Parte II. Alimentos y catering. Productos alimenticios. Nutrición elemental, ciencia de los alimentos y su conservación. Desarrollo del producto. QuÃmica de la cocina. Planificación de un menú. Compra, almacenamiento y control de los alimentos. Promoción, venta y atención al cliente. Parte III. TecnologÃa del catering. Planificación, organización y supervisión de la cocina. Equipo del catering. Servicio del catering. Sistemas de catering. La informática y el catering. Parte IV. Legislación y catering. Sanidad y seguridad en el trabajo. Higiene. Relaciones industriales. GuÃa para estudio y empleo.- Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
- ISBN13 9788420009063
- ISBN10 8420009067
- Tipus Llibre
- Pàgines 552
- Any Edició 2000
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica