Cistella de la compra

Flavores de los alimentos. Biología y química

Autor Carolyn Fisher

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Flavores de los alimentos. Biología y química
-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009049
  • ISBN10 8420009040
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 224
  • Col.lecció ALIMENTOS BASICOS
  • Any Edició 2000
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Flavores de los alimentos. Biología y química

Autor Carolyn Fisher

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Més llibres de Carolyn Fisher