Flavores de los alimentos. Biología y química
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
- ISBN13 9788420009049
- ISBN10 8420009040
- Tipus Llibre
- Pàgines 224
- Col.lecció ALIMENTOS BASICOS
- Any Edició 2000
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Seccions
Nutrició-alimentacióFlavores de los alimentos. Biología y química
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Seccions
Nutrició-alimentacióMés llibres de Carolyn Fisher
10,88€
11,45€
Consulti disponibilitat