Oviedo y su gastronomía
Editorial DELALLAMA
-5% dte. 24,50€
23,28€
Estalvia 1,23€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. Un dels nostres llibreters ho aconseguirà per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial DELALLAMA
- ISBN13 9788412723878
- ISBN10 8412723872
- Tipus Llibre
- Pàgines 176
- Any Edició 2024
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica amb solapes
Seccions
Cuina EspanyolaOviedo y su gastronomía
Editorial DELALLAMA
-5% dte. 24,50€
23,28€
Estalvia 1,23€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. Un dels nostres llibreters ho aconseguirà per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
El Club de Guisanderas de Asturias se une a la celebración del nombramiento de Oviedo como Capital española de la gastronomía 2024 elaborando las más de 40 recetas de este el libro. El gastrónomo ovetense Eduardo Méndez Riestra hace extenso estudio introductorio sobre la historia de la cocina de Oviedo.