Cistella de la compra

Classic french recipes

Autor AA. VV. / Ginette Mathiot

Editorial PHAIDON

Classic french recipes
-5% dte.    49,95€
47,45€
Estalvia 2,50€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial PHAIDON
  • ISBN13 9781838666798
  • ISBN10 1838666796
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 360
  • Any Edició 2024
  • Idioma Anglès
  • Encuadernació Cartoné

Classic french recipes

Autor AA. VV. / Ginette Mathiot

Editorial PHAIDON

-5% dte.    49,95€
47,45€
Estalvia 2,50€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

La c?lebre escritora gastron¢mica Ginette Mathiot, autora de Je saisCuisiner (el libro de cocina casera m s vendido en Francia durante m sde 90 a¤os), ense¤¢ a cocinar a tres generaciones de familiasfrancesas. ,En esta elegante nueva colecci¢n de recetas accesiblesy probadas, cubierta de tela y con dos marcadores de cinta, , se hanseleccionado m s de 170 de los mejores platos franceses de entre todassus obras publicads, como la ic¢nica sopa de cebolla gratinada, laspatatas Dauphinois, as¡ como platos regionales que incluyen ternerabourguignon de Borgo¤a y Ratatouille de Provenza, y platos b sicosic¢nicos como vol-au-vent, huevos en salsa meurette, zanahorias Vichy,ostras rellenas, cr?me br-l?e, peras al vino y tarta tatin. ,Conmagn¡ficas fotograf¡as reci?n encargadas, una introducci¢n de laescritora gastron¢mica Keda Black y un fascinante pr¢logo delpastelero, cocinero y escritor parisino adoptado, David Lebovitz,Classic French Recipes es la gu¡a definitiva para todos los cocineroscaseros sobre c¢mo preparar la cocina francesa m s aut?ntica ydeliciosa al estilo franc?s en tu casa.

Més llibres de AA. VV.