Cistella de la compra

The Science of Cooking. A Quick Immersion

Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.

The Science of Cooking. A Quick Immersion
-5% dte.    15,00€
14,25€
Estalvia 0,75€
  • Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.
  • ISBN13 9781949845068
  • ISBN10 1949845060
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 180
  • Col.lecció A QUICK IMMERSION
  • Any Edició 2019
  • Idioma Anglès
  • Encuadernació Rústica

The Science of Cooking. A Quick Immersion

Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.

-5% dte.    15,00€
14,25€
Estalvia 0,75€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.

Expertes llibreteres
Assessorament personal
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

In recent years, new products, new techniques and new cooking styles have entered the market with force. And, at the same time, interest has grown in the relationship between nutrition, health and gastronomy. The sciences?biology, physics and chemistry? are the tools for understanding the entirety. Chemistry, in particular, describes what substances are responsible for color, smell and taste, and why they change in cooking. On the other hand, the chemical and biological structures of animal and plant cells and tissues explain the textures and their changes in the kitchen. In this book, all these aspects are treated with every day and understandable language, while it remains technically rigorous and provides a large amount of information. With all this, the reader will be able to know what is in their food before and after cooking it, resulting in greater intellectual satisfaction, added to the sensory.
  • Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.
  • ISBN13 9781949845068
  • ISBN10 1949845060
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 180
  • Col.lecció A QUICK IMMERSION
  • Any Edició 2019
  • Idioma Anglès
  • Encuadernació Rústica