Cistella de la compra

La ciencia y cómo se elabora.

Autor Alan F. Chalmers

Editorial SIGLO XXI EDITORES ESPAÑA

La ciencia y cómo se elabora.
-5% dte.    10,50€
9,98€
Estalvia 0,53€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial SIGLO XXI EDITORES ESPAÑA
  • ISBN13 9788432307416
  • ISBN10 8432307416
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 181
  • Col.lecció Teoría
  • Any Edició 2000
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

La ciencia y cómo se elabora.

Autor Alan F. Chalmers

Editorial SIGLO XXI EDITORES ESPAÑA

-5% dte.    10,50€
9,98€
Estalvia 0,53€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Since his professional debut in the second half of the 1960s, internacional critics and periodicals have paid constant attention to the work of Livio Vacchini (Locarno, 1933). After taking a degree in architecture at the Federal Polytechnic of Zurich in 1958, and a period of further training abroad and in Switzerland, Vacchini worked for five years with Luigi Snozzi.

Més llibres de Alan F. Chalmers