Cistella de la compra

La producción y el consumo de alimentos de origen animal en la Andalucía de la Alta Edad Moderna

Autor Evangelina Rodero Serrano / Antonio Rodero Franganillo

Editorial UNIVERSIDAD DE CORDOBA

La producción y el consumo de alimentos de origen animal en la Andalucía de la Alta Edad Moderna
-5% dte.    17,20€
16,34€
Estalvia 0,86€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial UNIVERSIDAD DE CORDOBA
  • ISBN13 9788478018055
  • ISBN10 8478018050
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 204
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

La producción y el consumo de alimentos de origen animal en la Andalucía de la Alta Edad Moderna

Autor Evangelina Rodero Serrano / Antonio Rodero Franganillo

Editorial UNIVERSIDAD DE CORDOBA

-5% dte.    17,20€
16,34€
Estalvia 0,86€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre