Expertes llibreteres
Assessorament personal
TODAY´S SPECIAL
Editorial PHAIDON
-5% dte. 49,95€
47,45€
Estalvia 2,50€
- Editorial PHAIDON
- ISBN13 9781838661359
- ISBN10 1838661352
- Tipus Llibre
- Pàgines 440
- Col.lecció FOOD-COOK
- Any Edició 2021
- Idioma Anglès
TODAY´S SPECIAL
Editorial PHAIDON
-5% dte. 49,95€
47,45€
Estalvia 2,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït
Espanya peninsular
ó
Vols recollir-ho a la llibreria?
...
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!
Vine i deixa't sorprendre!
Detalls del llibre
Más de 300 recetas (un menú por chef) y 500 imágenes para entrar en las cocinas de los chefs emergentes del momento y entender y aprender a cocinar las técnicas y las tendencias que están mejorándose en todo el mundo -Los chefs seleccionadores son: Hugh Acheson (US), Palisa Anderson (AUS), Jose Andrés (US), Selassie Atadika (Gana), Daniel Boulud (US), Raquel Carena (Fr); May Chow (HK), Dominique Crenn (US), Skye Gyngell (UK), Margot Henderson (UK), David Kinch (US); Jessica Koslow (US), Virgilio Martínez (Perú), David MacMillan (CAD), Yoshihiro Narisawa (JP), Yotam Ottolenghi (UK), Ana Ros (Eslovenia), Marcus Samuelsson (US), Eyal Shani (Israel), Daniela Soto-Innes (US). El país indica donde trabajan, no su nacionalidad Un quién es quién y un recetario de las estrellas del futuro- Editorial PHAIDON
- ISBN13 9781838661359
- ISBN10 1838661352
- Tipus Llibre
- Pàgines 440
- Col.lecció FOOD-COOK
- Any Edició 2021
- Idioma Anglès
Més llibres de EDITORES PHAIDON
23,70€
24,95€
Consulti disponibilitat