Cistella de la compra

TODAY´S SPECIAL

Autor EDITORES PHAIDON

Editorial PHAIDON

TODAY´S SPECIAL
-5% dte.    49,95€
47,45€
Estalvia 2,50€
  • Editorial PHAIDON
  • ISBN13 9781838661359
  • ISBN10 1838661352
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 440
  • Col.lecció FOOD-COOK
  • Any Edició 2021
  • Idioma Anglès

TODAY´S SPECIAL

Autor EDITORES PHAIDON

Editorial PHAIDON

-5% dte.    49,95€
47,45€
Estalvia 2,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït  
Espanya peninsular
ó
Vols recollir-ho a la llibreria?
...

Expertes llibreteres
Assessorament personal
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Más de 300 recetas (un menú por chef) y 500 imágenes para entrar en las cocinas de los chefs emergentes del momento y entender y aprender a cocinar las técnicas y las tendencias que están mejorándose en todo el mundo -Los chefs seleccionadores son: Hugh Acheson (US), Palisa Anderson (AUS), Jose Andrés (US), Selassie Atadika (Gana), Daniel Boulud (US), Raquel Carena (Fr); May Chow (HK), Dominique Crenn (US), Skye Gyngell (UK), Margot Henderson (UK), David Kinch (US); Jessica Koslow (US), Virgilio Martínez (Perú), David MacMillan (CAD), Yoshihiro Narisawa (JP), Yotam Ottolenghi (UK), Ana Ros (Eslovenia), Marcus Samuelsson (US), Eyal Shani (Israel), Daniela Soto-Innes (US). El país indica donde trabajan, no su nacionalidad Un quién es quién y un recetario de las estrellas del futuro
  • Editorial PHAIDON
  • ISBN13 9781838661359
  • ISBN10 1838661352
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 440
  • Col.lecció FOOD-COOK
  • Any Edició 2021
  • Idioma Anglès

Més llibres de EDITORES PHAIDON