Cistella de la compra

Pensar restaurantes y cocinar

Autor Juan Gaffuri

Editorial CATAPULTA EDITORES

Pensar restaurantes y cocinar
-5% dte.    59,50€
56,52€
Estalvia 2,97€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. Un dels nostres llibreters ho aconseguirà per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial CATAPULTA EDITORES
  • ISBN13 9789878150765
  • ISBN10 9878150763
  • Tipus Llibre
  • Any Edició 2023
  • Idioma Castellà
  • Audiència General / Comerç

Pensar restaurantes y cocinar

Autor Juan Gaffuri

Editorial CATAPULTA EDITORES

-5% dte.    59,50€
56,52€
Estalvia 2,97€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. Un dels nostres llibreters ho aconseguirà per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

El espíritu y las mejores recetas de los tres restaurantes del Four Seasons, tan disímiles entre sí, están reflejados en las páginas de este libro en los que, además, Gaffuri eligió mostrarle a los lectores cómo se piensa gastronómicamente un gran banquete, esos que habitualmente se ofrecen en el hotel. Pensar restaurantes y cocinar es un libro que cuenta cómo es la dinámica de la cocina profesional pero, además, como es diseñar el concepto de un restaurante internacional y llevarlo a cabo con éxito.