Cistella de la compra

Bebidas y alimentos fermentados

Autor Rocio Cuenca / Roberto Uriel

Editorial SUSAETA EDICIONES, S.A.

Bebidas y alimentos fermentados
-5% dte.    5,95€
5,65€
Estalvia 0,30€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial SUSAETA EDICIONES, S.A.
  • ISBN13 9788467773989
  • ISBN10 8467773987
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 96
  • Any Edició 2021
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Bebidas y alimentos fermentados

Autor Rocio Cuenca / Roberto Uriel

Editorial SUSAETA EDICIONES, S.A.

-5% dte.    5,95€
5,65€
Estalvia 0,30€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

La fermentación se ha utilizado en la alimentación desde hace miles de años, principalmente como método de conservación. Aunque es probable que su descubrimiento fuera casual, en la actualidad se ha convertido en una de las técnicas culinarias más populares dentro del ámbito de la nutrición, gracias a los múltiples beneficios que puede aportar a nuestra salud. Conozca todos los secretos de la fermentación y aprenda a elaborar en su propio hogar bebidas y alimentos tan sanos como el chucrut, el kéfir, el tempeh o la kombucha.

Més llibres de Rocio Cuenca