Cistella de la compra

La alcachofa, de la huerta a la mesa.

La alcachofa, de la huerta a la mesa.
20,00€ -5% dte.
19,00€
Estalvia 1,00€
  • Editorial U.ALICANTE
  • ISBN13 9788497176989
  • ISBN10 8497176987
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 132
  • Col.lecció GASTRONOMIA
  • Any Edició 2020
  • Idioma Castellà

La alcachofa, de la huerta a la mesa.

-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Enviament disponible. Rep-lo en 24 hores
Gratuït a Espanya peninsular
Recollida a la llibreria
Loading...
Expertes llibreteres
Assessorament personal
Rep-lo en 24 hores
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

La alcachofa es un producto fresco con múltiples usos y beneficioso para la salud. La conservación del cultivo de la alcachofa en diversas comarcas y regiones españolas, como la zona mediterránea, favorece el mantenimiento de la agricultura tradicional y del paisaje.
  • Editorial U.ALICANTE
  • ISBN13 9788497176989
  • ISBN10 8497176987
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 132
  • Col.lecció GASTRONOMIA
  • Any Edició 2020
  • Idioma Castellà