Cistella de la compra

Del cerebro al paladar

Autor ALBERTO VICENTE FERNANDEZ / ABEL MERINO OROZCO

Del cerebro al paladar
-5% dte.    13,99€
13,29€
Estalvia 0,70€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • ISBN13 9788418168420
  • ISBN10 8418168420
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 140
  • Any Edició 2021
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Del cerebro al paladar

Autor ALBERTO VICENTE FERNANDEZ / ABEL MERINO OROZCO

-5% dte.    13,99€
13,29€
Estalvia 0,70€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Comer, como analiza de forma amena, didáctica y rigurosa el Dr. Vicente Fernández-Merino en este pequeño-gran libro, es una función cerebral compleja (FCC), un trabajo concertado de un sinnúmero de estructuras funcionales, cada una de las cuales aporta su específica contribución al proceso. Comer y alimentarse no son hechos biológicos simples, bien al contrario. Conocerlos, aplicarlos, explotarlos y disfrutarlos, es ?puede ser, debe ser? un ingrediente copartícipe de la deseable y necesaria calidad en esta operación que, en palabras que Marguerite Yourcenar pone en boca de Adriano, «tiene lugar dos o tres veces por día, y cuya finalidad es alimentar la vida».J. Jubert Gruart, Neurólogo

Més llibres de ALBERTO VICENTE FERNANDEZ