Expertes llibreteres
Assessorament personal
Bases para la elaboración y evaluación del vino y la cerveza
Editorial UNIVERSIDAD DE LEON
-5% dte. 21,00€
19,95€
Estalvia 1,05€
- Editorial UNIVERSIDAD DE LEON
- ISBN13 9788497737357
- ISBN10 8497737350
- Tipus Llibre
- Pàgines 276
- Any Edició 2015
- Idioma Castellà
Bases para la elaboración y evaluación del vino y la cerveza
Editorial UNIVERSIDAD DE LEON
-5% dte. 21,00€
19,95€
Estalvia 1,05€
No disponible en línia,
però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!
Vine i deixa't sorprendre!
Detalls del llibre
Título: Bases para la elaboración y evaluación del vino y la cerveza Autor: María Boto Ordóñez, Juan Antonio Boto Fidalgo ISBN/ISSN: 978-84-9773-735-7 Depósito legal: Dimensiones: 17x24cm Nº de páginas: 276 Año: 2015- Editorial UNIVERSIDAD DE LEON
- ISBN13 9788497737357
- ISBN10 8497737350
- Tipus Llibre
- Pàgines 276
- Any Edició 2015
- Idioma Castellà
Més llibres de BONIFACIO REINOS SANCHEZ, Juan Antonio Boto Fidalgo
11,40€
12,00€
Disponible online
17,15€
18,05€
Consulti disponibilitat