Cistella de la compra

Bases para la elaboración y evaluación del vino y la cerveza

Autor Maria Boto Ordoñez / Juan Antonio Boto Fidalgo

Editorial UNIVERSIDAD DE LEON

Bases para la elaboración y evaluación del vino y la cerveza
-5% dte.    21,00€
19,95€
Estalvia 1,05€
  • Editorial UNIVERSIDAD DE LEON
  • ISBN13 9788497737357
  • ISBN10 8497737350
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 276
  • Any Edició 2015
  • Idioma Castellà

Bases para la elaboración y evaluación del vino y la cerveza

Autor Maria Boto Ordoñez / Juan Antonio Boto Fidalgo

Editorial UNIVERSIDAD DE LEON

-5% dte.    21,00€
19,95€
Estalvia 1,05€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.

Expertes llibreteres
Assessorament personal
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Título: Bases para la elaboración y evaluación del vino y la cerveza Autor: María Boto Ordóñez, Juan Antonio Boto Fidalgo ISBN/ISSN: 978-84-9773-735-7 Depósito legal: Dimensiones: 17x24cm Nº de páginas: 276 Año: 2015
  • Editorial UNIVERSIDAD DE LEON
  • ISBN13 9788497737357
  • ISBN10 8497737350
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 276
  • Any Edició 2015
  • Idioma Castellà