Cistella de la compra

Arte de cocina, pastelería, vizcochería y conservería

Autor Francisco Martinet Montiño

Editorial MAXTOR

Arte de cocina, pastelería, vizcochería y conservería
-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial MAXTOR
  • ISBN13 9788497613002
  • ISBN10 8497613007
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 540
  • Any Edició 2006
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Arte de cocina, pastelería, vizcochería y conservería

Autor Francisco Martinet Montiño

Editorial MAXTOR

-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Obra escrita para que los jóvenes aprendices puedan aprender el arte de la cocina, de la pastelería y de la bizcochería. Es uno de los primeros libros escritos a modo de guía sencilla y que aquí presentamos en su edición de 1763.