Cistella de la compra

Las operaciones de la ingeniería de los alimentos

Autor J.G. Brennan / [et al.]

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Las operaciones de la ingeniería de los alimentos
-5% dte.    49,89€
47,39€
Estalvia 2,49€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420008523
  • ISBN10 8420008524
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 726
  • Any Edició 1998
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Las operaciones de la ingeniería de los alimentos

Autor J.G. Brennan / [et al.]

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    49,89€
47,39€
Estalvia 2,49€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Més llibres de Xavier Mas Craviotto, [et al.]