Cistella de la compra

Microbiología de los alimentos. Fundamentos ecológicos para garantizar y comprobar la inocuidad y la calidad de los alimentos.

Autor A. A. Mossel / B. Moreno García

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Microbiología de los alimentos. Fundamentos ecológicos para garantizar y comprobar la inocuidad y la calidad de los alimentos.
-5% dte.    27,05€
25,70€
Estalvia 1,35€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420005614
  • ISBN10 8420005614
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 403
  • Any Edició 1985
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Microbiología de los alimentos. Fundamentos ecológicos para garantizar y comprobar la inocuidad y la calidad de los alimentos.

Autor A. A. Mossel / B. Moreno García

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    27,05€
25,70€
Estalvia 1,35€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre