Cistella de la compra

Guía práctica para el análisis microbiológico de la leche y los productos lácteos

Autor H. Beerens

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Guía práctica para el análisis microbiológico de la leche y los productos lácteos
-5% dte.    13,82€
13,13€
Estalvia 0,69€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420006680
  • ISBN10 8420006688
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 162
  • Any Edició 1989
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Guía práctica para el análisis microbiológico de la leche y los productos lácteos

Autor H. Beerens

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    13,82€
13,13€
Estalvia 0,69€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre