Cistella de la compra

Tecnología e higiene de la carne

Autor Oskar Prandl

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Tecnología e higiene de la carne
-5% dte.    79,00€
75,05€
Estalvia 3,95€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420007656
  • ISBN10 842000765X
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 878
  • Any Edició 1994
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Tecnología e higiene de la carne

Autor Oskar Prandl

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    79,00€
75,05€
Estalvia 3,95€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre