Expertes llibreteres
Assessorament personal
Congelación y calidad de la carne
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 14,00€
13,30€
Estalvia 0,70€
- Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
- ISBN13 9788420010168
- ISBN10 8420010162
- Tipus Llibre
- Pàgines 112
- Any Edició 2003
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Congelación y calidad de la carne
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 14,00€
13,30€
Estalvia 0,70€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
ó
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!
Vine i deixa't sorprendre!
Detalls del llibre
- Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
- ISBN13 9788420010168
- ISBN10 8420010162
- Tipus Llibre
- Pàgines 112
- Any Edició 2003
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica