Cistella de la compra

Congelación y calidad de la carne

Autor Claude Genot

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Congelación y calidad de la carne
-5% dte.    14,00€
13,30€
Estalvia 0,70€
  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420010168
  • ISBN10 8420010162
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 112
  • Any Edició 2003
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Congelación y calidad de la carne

Autor Claude Genot

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    14,00€
13,30€
Estalvia 0,70€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
ó
Vols recollir-ho a la llibreria?

Expertes llibreteres
Assessorament personal
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420010168
  • ISBN10 8420010162
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 112
  • Any Edició 2003
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica