Cistella de la compra

Cocina medieval española

Autor NOLA RUPERTO ZUZUARREGUI ALBERTO

Editorial RUSTIKA EDICIONES

Cocina medieval española
-5% dte.    6,99€
6,64€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial RUSTIKA EDICIONES
  • ISBN13 9788415401797
  • ISBN10 8415401795
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 190
  • Col.lecció COCINA MEDIEVAL Y TRADICIONAL
  • Any Edició 2014
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Cocina medieval española

Autor NOLA RUPERTO ZUZUARREGUI ALBERTO

Editorial RUSTIKA EDICIONES

-5% dte.    6,99€
6,64€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

El Libro de guisados, manjares y potajes fue escrito en catalán por Ruperto de Nola, cocinero del rey de Nápoles, en 1520. El cocinero valenciano Alberto Zuzuarregui ha hecho una interpretación y adaptación de las mejores recetas del libro para poder degustar en nuestros días la cocina del reino de Aragón del siglo XV.