Cistella de la compra

La cocina de las legumbres

Autor Fundación Alícia

Editorial PLANETA

La cocina de las legumbres
-5% dte.    29,00€
27,55€
Estalvia 1,45€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial PLANETA
  • ISBN13 9788408161851
  • ISBN10 8408161857
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 348
  • Col.lecció #
  • Any Edició 2016
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Receptaris

La cocina de las legumbres

Autor Fundación Alícia

Editorial PLANETA

-5% dte.    29,00€
27,55€
Estalvia 1,45€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Déjate sorprender por la legumbre: el gran superalimento del futuro

¿Sabías que las alubias negras contienen un 50% más de hierro que un filete, que los garbanzos aportan tanto ácido fólico como las espinacas o que la primera espuma que hizo Ferran Adrià fue de legumbres? Las legumbres son una fuente de nutrientes casi infinita y aportan grandes beneficios para la salud. La cocina de las legumbres contiene 200 recetas muy variadas, entre las que encontramos guisos, ensaladas, aperitivos, hamburguesas y albóndigas, pan, repostería, postres, pasta, fritas, como relleno, en batidos y salsas, en crema…

Matèries

Receptaris

Més llibres de Cristina Sáez, Fundación Alícia