Cistella de la compra

Cancel·lacions i devolucions


Si vols cancel·lar una comanda, pots fer-ho sense cap mena de cost fins al moment el qual l'enviament es fa efectiu. Si la cancel·lació es rep quan la comanda ja ha estat enviada, es considerarà una devolució.

Devolucions de comandes de llibres

Si vols retornar una comanda realitzada a través del nostre web, disposes de 14 dies naturals des que la comanda va ser entregada. Els articles hauran de retornar-se en perfecte estat i sense mostres d'ús. Posa't en contacte amb nosaltres a [email protected] si vols realitzar la devolució d'una comanda.

Tingues en compte que hi ha articles que no admeten devolucions (llibres d'importació, llibres d'impressió sota demanda, llibres utilitzats, etc). Posa't en contacte amb nosaltres a [email protected] si tens algun dubte sobre la teva comanda.

Les despeses d'enviament seran assumides per l'usuari tret que el producte es trobés amb defectes en un inici o BOOKISH VENTURES SL hagués enviat un producte incorrecte. En aquests últims casos, les devolucions de productes amb defectes o de productes erronis seran a càrrec de BOOKISH VENTURES SL, sempre que l'usuari hagi abonat, si és el cas, despeses d'enviament en el moment de la compra del producte.

Si els llibres o articles mostren indicis d'ús o han estat danyats, BOOKISH VENTURES SL es reserva el dret de formular reclamacions. En aquest supòsit, el personal de BOOKISH VENTURES SL es posarà en contacte amb l'usuari per a iniciar les comprovacions oportunes sobre l'ocorregut.

El reemborsament serà realitzat utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat en realitzar la comanda. La propietat i riscos de pèrdua del producte passaran a l'usuari en el moment del lliurament d'aquest. Aquest risc romandrà a càrrec de l'usuari en cas de devolució, fins que el producte sigui entregat a BOOKISH VENTURES SL.

Devolucions d’articles que no siguin llibres

Lamentablement, només acceptem devolucions de llibres sota les condicions mencionades anteriorment. Tots els articles que no siguin llibres (per exemple, accessoris de lectura, de papereria, etc.) no admeten devolució.