Cistella de la compra

Fundamentos de ciencia de los alimentos

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Fundamentos de ciencia de los alimentos
-5% dte.    45,00€
42,75€
Estalvia 2,25€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009766
  • ISBN10 8420009768
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 508
  • Any Edició 2002
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Fundamentos de ciencia de los alimentos

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    45,00€
42,75€
Estalvia 2,25€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Contenido: Prólogo - La Pirámide Nutricional - Páginas World Wide Web (WWW) - PARTE I. INTRODUCCIÓN A LOS COMPONENTES DE LOS ALIMENTOS - 1. Evaluación de la calidad de los alimentos - 2. Agua - PARTE II. CARBOHIDRATOS EN LA PIRÁMIDE NUTRICIONAL - 3. Carbo