Els calçots II. Com preparar-los 10 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dte. 6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial SD·EDICIONS
- ISBN13 9788494611230
- ISBN10 8494611232
- Tipus Llibre
- Pàgines 20
- Any Edició 2017
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Seccions
ReceptarisEls calçots II. Com preparar-los 10 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dte. 6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Es comença al gener sembrant llavor de ceba blanca tardana de Lleida, que es cull cap al mes de juny i es deixa assecar. A lagost es torna a posar a la terra, daquesta ceba en sortiran diversos grills que a mesura que vagin creixent saniran calçant (tapant-los amb més terra). Aquest procés de calçar-los sha de fer aproximadament tres o quatre vegades fins a aconseguir que, cap al febrer o març següent, la part blanca faci entre 15 i 25 cm.