Cuina On Road. Productes i receptes d'"El Suplement" de Catalunya Ràdio
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Espanya peninsular
- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788490346020
- ISBN10 849034602X
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 176
- Col.lecció Sensacions #4
- Any Edició 2017
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
- Audiència General / Comerç
Matèries
Cuina D'autorCuina On Road. Productes i receptes d'"El Suplement" de Catalunya Ràdio
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Una de les grans passions de Pep Nogué és viatjar per tot Catalunya a la recerca de receptes noves i delicioses i productes de qualitat, com fa en El Suplement On Road. Aquest llibre, fill del programa, reuneix una miscel·lània de 55 receptes i productes de zones determinades de Catalunya. Cadascuna de les receptes inclou un text narratiu de Francesc Murgadas, també integrat en El Suplement On Road, en què s'esplaia lúdicament sobre el producte en qu?estió, i també una cita de personatges de renom relacionada amb el producte. Hi ha receptes del safrà de la Conca, de l'arròs de Pals, de la poma golden de Girona, de l'ostra del Delta o dels cigrons de Prats de Rei. Algunes de les receptes són dels cuiners que han aparegut al programa.