Cistella de la compra

Cuina On Road. Productes i receptes d'"El Suplement" de Catalunya Ràdio

Autor Francesc Murgadas i Bardí / Pep Nogué i Puigvert

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Cuina On Road. Productes i receptes d'El Suplement de Catalunya Ràdio
-5% dte.    18,50€
17,58€
Estalvia 0,93€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490346020
  • ISBN10 849034602X
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 176
  • Col.lecció Sensacions #4
  • Any Edició 2017
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica
  • Audiència General / Comerç

Matèries

Cuina D'autor

Cuina On Road. Productes i receptes d'"El Suplement" de Catalunya Ràdio

Autor Francesc Murgadas i Bardí / Pep Nogué i Puigvert

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    18,50€
17,58€
Estalvia 0,93€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Una de les grans passions de Pep Nogué és viatjar per tot Catalunya a la recerca de receptes noves i delicioses i productes de qualitat, com fa en El Suplement On Road. Aquest llibre, fill del programa, reuneix una miscel·lània de 55 receptes i productes de zones determinades de Catalunya. Cadascuna de les receptes inclou un text narratiu de Francesc Murgadas, també integrat en El Suplement On Road, en què s'esplaia lúdicament sobre el producte en qu?estió, i també una cita de personatges de renom relacionada amb el producte. Hi ha receptes del safrà de la Conca, de l'arròs de Pals, de la poma golden de Girona, de l'ostra del Delta o dels cigrons de Prats de Rei. Algunes de les receptes són dels cuiners que han aparegut al programa.

Matèries

Cuina D'autor