Cistella de la compra

Aprovechamiento de los subproductos cárnicos

Autor Antonio Madrid Vicente / Javier Madrid Cenzano

Editorial EDICIONES MUNDI-PRENSA

Aprovechamiento de los subproductos cárnicos
-5% dte.    31,86€
30,26€
Estalvia 1,59€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONES MUNDI-PRENSA
  • ISBN13 9788471147752
  • ISBN10 8471147750
  • Tipus LLIBRE
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Aprovechamiento de los subproductos cárnicos

Autor Antonio Madrid Vicente / Javier Madrid Cenzano

Editorial EDICIONES MUNDI-PRENSA

-5% dte.    31,86€
30,26€
Estalvia 1,59€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Més llibres de Antonio Madrid Vicente