Aprovechamiento de los subproductos cárnicos
Editorial EDICIONES MUNDI-PRENSA
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDICIONES MUNDI-PRENSA
- ISBN13 9788471147752
- ISBN10 8471147750
- Tipus LLIBRE
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Matèries
Nutrició-alimentacióAprovechamiento de los subproductos cárnicos
Editorial EDICIONES MUNDI-PRENSA
-5% dte. 31,86€
30,26€
Estalvia 1,59€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Matèries
Nutrició-alimentacióMés llibres de Antonio Madrid Vicente
20,90€
22,00€
Disponibilitat Normal 7 dies
30,40€
32,00€
Consulti disponibilitat
19,00€
20,00€
Consulti disponibilitat
27,41€
28,85€
Consulti disponibilitat
28,50€
30,00€
Consulti disponibilitat
27,55€
29,00€
Consulti disponibilitat
31,35€
33,00€
Consulti disponibilitat
26,60€
28,00€
Consulti disponibilitat
26,60€
28,00€
Consulti disponibilitat
42,25€
44,47€
Consulti disponibilitat