Cistella de la compra

Albóndigas, hamburguesas, tartares y salsas

Autor Larousse

Editorial LAROUSSE

Albóndigas, hamburguesas, tartares y salsas
-5% dte.    9,00€
8,55€
Estalvia 0,45€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial LAROUSSE
  • ISBN13 9788416368129
  • ISBN10 8416368120
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 144
  • Any Edició 2015
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Receptaris

Albóndigas, hamburguesas, tartares y salsas

Autor Larousse

Editorial LAROUSSE

-5% dte.    9,00€
8,55€
Estalvia 0,45€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

HECHO PICADILLO Albóndigas, hamburguesas, tartars? de carne, de pescado, mezclados con verduras? Hay infinitas posibilidades y cada cultura del mundo tiene la suya: dulces, saladas, con especias, con los panes más variados y los acompañamientos más sorprendentes. Este libro está lleno de trucos, consejos, sugerencias y combinaciones para conseguir las mejores albóndigas del mundo

Matèries

Receptaris

Més llibres de Larousse