Cistella de la compra

Tecnología de los embutidos escaldados

Autor Fritz Wirth

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Tecnología de los embutidos escaldados
-5% dte.    21,00€
19,95€
Estalvia 1,05€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420007236
  • ISBN10 8420007234
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 246
  • Any Edició 1991
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Tecnología de los embutidos escaldados

Autor Fritz Wirth

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    21,00€
19,95€
Estalvia 1,05€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre