Cistella de la compra

Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven? Les millors receptes per gaudir amb la música de tots els temps

Autor Jaume Biarnés

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven? Les millors receptes per gaudir amb la música de tots els temps
-5% dte.    16,90€
16,06€
Estalvia 0,85€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788416930678
  • ISBN10 8416930678
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 160
  • Col.lecció NARRATIVA CATALANA
  • Any Edició 2018
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Cuina , Receptaris

Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven? Les millors receptes per gaudir amb la música de tots els temps

Autor Jaume Biarnés

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

-5% dte.    16,90€
16,06€
Estalvia 0,85€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Un llibre de cuina que ens fa viatjar a través de la música de tots els temps. 30 receptes senzilles i saboroses que dialoguen amb les melodies més exquisides. Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven, el consomé i Verdi o les últimes creacions del Celler de Can Roca i la música d'Erik Satie? La història de la cuina i la de la música ha seguit camins paral·lels. En cada moment històric i en cada indret del món, compositors i cuiners han compartit una mateixa manera de veure el món i han desenvolupat les seves creacions amb un esperit comú. En aquest llibre, Jaume Biarnés explora la relació entre la gastronomia i la música a partir de trenta receptes que estableixen un diàleg entre aquests dos mons. Algunes oblidades durant anys en vells llibres de cuina, d'altres, creacions dels xefs més actuals. Des dels primers receptaris de l'antiguitat fins a les més agosarades partitures dels nostres temps, l'autor ens convida a degustar i a escoltar d'una manera fàcil i deliciosa.

 

 

Matèries

Cuina , Receptaris