Química culinaria:estudio de lo que les sucede a los alimentos
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 30,00€
28,50€
Estalvia 1,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
- ISBN13 9788420008233
- ISBN10 8420008230
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 304
- Any Edició 1996
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Matèries
GastronomiaQuímica culinaria:estudio de lo que les sucede a los alimentos
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 30,00€
28,50€
Estalvia 1,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Cereales. Azúcares. Hortalizas. Frutas, frutos secos, gomas y legumbres. Productos lácteos. Huevos y salsas. Carne. Pescados y mariscos. Aceites y grasas. Bebidas. Aditivos, digestión y microorganismos.