Cistella de la compra

Química culinaria:estudio de lo que les sucede a los alimentos

Autor A. Coenders

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Química culinaria:estudio de lo que les sucede a los alimentos
-5% dte.    30,00€
28,50€
Estalvia 1,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420008233
  • ISBN10 8420008230
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 304
  • Any Edició 1996
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Gastronomia

Química culinaria:estudio de lo que les sucede a los alimentos

Autor A. Coenders

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    30,00€
28,50€
Estalvia 1,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Cereales. Azúcares. Hortalizas. Frutas, frutos secos, gomas y legumbres. Productos lácteos. Huevos y salsas. Carne. Pescados y mariscos. Aceites y grasas. Bebidas. Aditivos, digestión y microorganismos.

Matèries

Gastronomia