Cistella de la compra

Quiímica i bioquímica dels aliments.

Autor J Boatella / F Guardiola

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

Quiímica i bioquímica dels aliments.
-5% dte.    11,30€
10,74€
Estalvia 0,57€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
  • Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
  • ISBN13 9788483382110
  • ISBN10 8483382113
  • Tipus LLIBRE
  • Any Edició 2001
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Bioquímica

Quiímica i bioquímica dels aliments.

Autor J Boatella / F Guardiola

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

-5% dte.    11,30€
10,74€
Estalvia 0,57€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

Detalls del llibre

Aquest text docent correspon als materials docents de l'assignatura que s'imparteix a la Universitat de Barcelona dins la seva pròpia àrea d'ensenyament

Matèries

Bioquímica