Cistella de la compra

Queso. De la Fondue al pastel de queso

Autor Fiona Beckett

Editorial EDICIONES CEAC, S.A.

Queso. De la Fondue al pastel de queso
-5% dte.    17,50€
16,63€
Estalvia 0,88€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONES CEAC, S.A.
  • ISBN13 9788432915987
  • ISBN10 843291598X
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 140
  • Col.lecció Tiempo Libre. Gastronomía
  • Any Edició 2005
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Receptaris

Queso. De la Fondue al pastel de queso

Autor Fiona Beckett

Editorial EDICIONES CEAC, S.A.

-5% dte.    17,50€
16,63€
Estalvia 0,88€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Más de 50 recetas para cocinar con queso: entrantes, ensaladas, pastas, dulces y muchasmás posibilidades. Consejos expertos sobre las variedades, cómo preparar una buena tablade quesos, cómo comprar, cómo almacenar y almacenar y sobre los vinos para acompañar.

Matèries

Receptaris