Cistella de la compra

Proceso térmico y envasado de los alimentos

Autor J. Bettison / A. G. J. Rees

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Proceso térmico y envasado de los alimentos
-5% dte.    25,24€
23,98€
Estalvia 1,26€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420007649
  • ISBN10 8420007641
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 304
  • Any Edició 1994
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Proceso térmico y envasado de los alimentos

Autor J. Bettison / A. G. J. Rees

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    25,24€
23,98€
Estalvia 1,26€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre