Cistella de la compra

Microbiología de los alimentos.

Autor W.C Frazier / D.C. Westhoff

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Microbiología de los alimentos.
-5% dte.    50,00€
47,50€
Estalvia 2,50€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420007342
  • ISBN10 842000734X
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 698
  • Any Edició 2000
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Microbiología de los alimentos.

Autor W.C Frazier / D.C. Westhoff

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    50,00€
47,50€
Estalvia 2,50€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre