Cistella de la compra

Food chemistry. A laboratory manual

Autor Dennis D. Miller

Editorial WILEY-INTERSCIENCE

Food chemistry. A laboratory manual
-5% dte.    50,30€
47,79€
Estalvia 2,52€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial WILEY-INTERSCIENCE
  • ISBN13 9780471175438
  • ISBN10 0471175439
  • Tipus LLIBRE
  • Encuadernació Rústica

Food chemistry. A laboratory manual

Autor Dennis D. Miller

Editorial WILEY-INTERSCIENCE

-5% dte.    50,30€
47,79€
Estalvia 2,52€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Food chemistry is the common chemistry utilized throughout the food and beverage industry. The subject provides the backbone of all food products and is responsible for many of the low fat, low sodium, and other specialty products currently available. Using illustrative experiments, the work provides information common to all food programs.

Més llibres de Dennis D. Miller