Cistella de la compra

Gust per París. Records d'un bon vivant

Autor A.J. Liebling / James Salter

Editorial UNIVERS LLIBRES (GRUP ENCICLOPÈDIA)

Gust per París. Records d'un bon vivant
-5% dte.    21,90€
20,81€
Estalvia 1,10€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial UNIVERS LLIBRES (GRUP ENCICLOPÈDIA)
  • ISBN13 9788418375996
  • ISBN10 841837599X
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 320
  • Any Edició 2022
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné
  • Rang Edat de lectura, anys Des de 18

Gust per París. Records d'un bon vivant

Autor A.J. Liebling / James Salter

Editorial UNIVERS LLIBRES (GRUP ENCICLOPÈDIA)

-5% dte.    21,90€
20,81€
Estalvia 1,10€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

L'escriptor de The New Yorker, A. J. Liebling, recorda el seu aprenentatge parisenc en el delicat art de menjar.

Cap autor ha escrit amb més entusiasme sobre el menjar que A. J. Liebling. Gust per París (1962), el darrer llibre del gran autor de Nova York, és un suggeridor relat de la seva éducation sentimentale en la cuina francesa entre els anys 1926 i 1927, quan personatges com Ernest Hemingway i Gertrude Stein forjaren la seva llegenda en els cafès parisencs. El que havia de ser un viatge d'estudis es va convertir al cap de poc en un pretext per deixar-ho tot i aprofundir en el que realment importava: el delicat art del menjar. Els restaurants propers a la ribera del Sena es van convertir en la seva llar parisenca, els perfumats vins de taula en els seus constants companys, la rica cuina francesa en tota una prova de la seva formidable gana.

Amb pròleg de James Salter.

«Una memòria de París que es llegeix amb veritable delectació.» The New Yorker

«El bon vi i la bona literatura són qüestions indissociables, i aquest llibre n'és una prova irrefutable.» Les Lettres françaises

«Una saborosa guia culinària d'un París de llegenda.» Le Canard enchaîné

«El seu testimoni de França a la dècada dels anys 20 és un regal deliciós.» Lire



L'escriptor de The New Yorker, A. J. Liebling, recorda el seu aprenentatge parisenc en el delicat art de menjar.

Més llibres de James Salter, Jaime Zulaika